Asa Central Osiguranje - PRELOADER

ASA CENTRAL osiguranje tradicionalno na B2B Run Sarajevo

Svaki korak #osiguran na B2B Run Sarajevo.

29.09.2023
ASA CENTRAL osiguranje tradicionalno na B2B Run Sarajevo

ASA CENTRAL osiguranje tradicionalno na B2B Run Sarajevo

Sudjelovanje na utrci B2B Run Sarajevo za ASA CENTRAL osiguranje postalo je tradicija. Ovogodišnja utrka, koju smo obilježili online proizvodom SMART PROTECT osiguranje od nezgode, nije bila samo sportski događaj, nego i prilika da pošaljemo važnu poruku o sigurnosti. Pametna odluka je unaprijed se osigurati, a SMART PROTECT osiguranje od nezgode je zaštita na svakom koraku.

IMG 5553

S ponosom smo nosili moto utrke Svaki korak #osiguran, što simbolizira brigu o sigurnosti naših klijenata, ali i odgovornost prema našim uposlenicima putem SMART PROTECT osiguranja od nezgode. Bezbrižno smo otrčali 5 kilometara staze duž predivnog Vilsonovog šetališta, jednog od najljepših dijelova centra Sarajeva i još jednom pokazali kako #SpojeniPovjerenjem možemo dostići svaki cilj.

IMG 5617 Uređeno

Osim uzbuđenja prilikom utrke i natjecateljskog duha, ovo druženje je donijelo i osjećaj zajedništva. U ASA CENTRAL osiguranju vjerujemo u zajedničku odgovornost prema sigurnosti, gdje svaki pojedinac igra ključnu ulogu. Nastavljamo i nakon utrke u svom poslovanju širiti poruku o sigurnosti te omogućiti da je svima onima koji biraju ASA CENTRAL osiguranje, Svaki korak #osiguran.

IMG 5597