Asa Central Osiguranje - PRELOADER

Karijera

Naša osnovna vrijednost su naši zaposleni, a uspjehe koje postižemo temeljimo na našem jedinstvenom i snažnom timskom radu. Zajedno gradimo pozitivnu korporativnu kulturu poštujući različitosti, snagu kompentenecije i  otvorenog komuciranja što nas vodi do vrhunskih rezultata.

Zadovoljstvo naših zaposlenika održavamo na visokom nivou, tako što aktivno učestvujemo u izgradnji njihovog poslovnog profila, omogućavajući to kroz razne edukacije, obuke i radionice čime naši zaposleni izgrađuju svoj profesionalni i lični put, a što se u najpoželjnijem obliku vraća Društvu u vidu motivisanih i lojalnih zaposlenika.

Vrijednosti na kojima temeljimo kulturu našeg Društva je podsticajno i moderno radno okruženje, pažnja i briga o svim našim zaposlenicima i klijentima. Poštujemo različitosti, fokusirani smo na rad i odnos i sa klijentima i sa zaposlenima, spojeni povjerenjem gradimo neslomljivo čvrste veze, iz kojih proizilazi uspjeh.

Proces selekcije i regrutacije

Proces selekcije i regrutacije u našem Društvu je objektivan i transparentan. Nakon zatvaranja konkursa, kandidati koji su ušli u prvi krug zaprime jasna uputstva za daljnji proces selekcije. U zavisnosti od pozicije primjenjuju se različiti pristupi koji pored tri kruga razgovora mogu obuhvatiti i grupna ili individualna testiranja.

U toku trajanja cjelokupnog procesa selekcije sa kandidatima konstantno surađuju zaposleni iz sektora za ljudske resurse, kao i zaposleni iz sektora kojem pripada radna pozicija, iskusni, elokventni i objektivni eksperti iz sfere svog djelovanja.

Otvorena vrata HR-a

Sve je lakše kada su vrata otvorena, a vrata našeg HR-a to i jesu upravo za  sve vas koji svoju karijeru žele graditi u Društvu kojeg spaja povjerenje.

Ukoliko ste motivisani za rad, a ispunjavate naše kriterije, javite se, naše će zadovoljstvo biti upoznati vas i spojeni povjerenjem učestovati u izgradnji Vaše karijere u našem Društvu.  

Vašu prijavu možete poslati i putem e-mail adrese: natjecaj@asacentral.ba