Asa Central Osiguranje - PRELOADER

Osiguranje od nezgode

SMART PROTECT - Odgovorni ljudi donose pametne odluke!

SMART PROTECT osiguranje od nezgode

U današnjem svijetu rizici cu neizbježni, a nezgode se događaju, stoga je investiranje u Smart protect osiguranje od nezgode odgovornost prema sebi i članovima obitelji/porodice, jer Odgovorni ljudi donose pametne odluke. ASA CENTRAL osiguranje od nezgode pruža finansijsku pomoć i na najbolji mogući način ublažava posljedice nesretnih događaja.

Šta sve pokriva SMART PROTECT?

U okviru tri paketa, može se jednostavno i brzo ugovoriti individualno i obiteljsko/porodično osiguranje od nezgode. Smart protect osiguranje od nezgode zaštita je 24/7/365 bilo gdje u svijetu i pokriva troškove koji su nastali kao posljedica:

  • Smrti usljed bolesti,
  • Smrti usljed nezgode,
  • Trajnog invaliditeta,
  • Loma kosti.

Osigurati se mogu sve osobe do 65 godina starosti: pojedinci, članovi domaćinstva, djeca, učenici, studenti, zaposlenici, umirovljenici, sportske i rekreacijske organizacije, gosti hotela, putnici u prijevozu. 

Tri paketa individualnog i porodičnog osiguranja od nezgode

U okviru individualnog i porodičnog/obiteljskog osiguranja nudimo tri paketa proizvoda Smart protect osiguranje od nezgode:

Kako prijaviti štetu?

U slučaju nezgode, štetu možete prijaviti ONLINE, pozivom na broj ASA CENTRAL Kontakt centra 080 02 02 09 ili na najbližem prodajnom mjestu