Asa Central Osiguranje - PRELOADER

Kako prestati odgađati alarm i postati produktivniji?

Eliminirajte odgađanje alarma i započnite dan bez stresa.

10.11.2023
Kako prestati odgađati alarm i postati produktivniji?

Kako prestati odgađati alarm i postati produktivniji?

Jutarnja rutina odgađanje alarma za „još samo 5 minuta“ dobro je poznata mnogima. Ciklus ogađanja može potrajati, nakon čega dan započinjemo u žurbi i pod stresom. Alarmi imaju svoju svrhu, ali buđenje uz njihov zvuk izaziva dodatni stres. Osim alarma za buđenje, poznati su nam i alarmi za različite opasnosti poput požara, poplave, provalne krađe, udara groma, meteoalarma i mogi drugi. Svaki zvuk alarma može izazvati nelagodu, stoga u ASA CENTRAL osiguranju šaljemo poruku „Probudi se prije alarma“ uz osiguranje kuće ili stana prije nego se alarm upali. Kao podsjetnik, tu je i ASACENTRALARM koji zvoni 24/7 i podsjeća koliko je važno probuditi se prije alarma te osigurati kuću ili stan prije nego se šteta dogodi.

ASACentrAlarm

Donosimo nekoliko tehnika koje mogu prekinuti naviku odgađanja alarma i poboljšati produktivnost:

  • Spavajte na vrijeme – Vrijeme je ključ zdravog sna i ustajanja bez stresa. Spavanje u dovoljno udaljeno vrijeme prije buđenja često rezultira prirodnim buđenjem, bez potrebe za alarmom. Kvalitetan san osigurava bolji dan, olakšava obavljanje dnevnih zadataka, poboljšava raspoloženje i zdravlje. Dugoročno, može produžiti životni vijek. 
  • Izbjegavajte kofein u kasnim satimaKonzumiranje kofeina u večernjim satima produžava budnost, što odgađa vrijeme početka sna i posljedično buđenje.
  • Večerajte u razumne sate - Večerajte najkasnije do 19 sati. Previše hrane u kasnim satima također može ometati san i otežati buđenje na vrijeme. Rutina prehrane igra ključnu ulogu za zdravlje i buđenje bez stresa.
  • Postavite jutarnji ciljPlanirajte omiljene jutarnje aktivnosti poput vježbanja, čitanja ili pripreme zdravog doručka. To može biti odličan motivator za buđenje bez odgađanja alarma i olakšati početak novog dana.
  • Fizičko odvajanje od alarmaZadnja tehnika, ali ne i manje učinkovita je i postavljanje alarma na mjesto do kojeg morate ustati kako biste ga isključili. 

Linkedin Cover Probudi Se Social Final

Primjenom ovih tehnika možete eliminirati odgađanje alarma i započeti dan bez stresa. Za dodatnu zaštitu i svakodnevicu s manje stresa, Osiguranje kuće ili stana pruža najbolju finansijsku zaštitu u slučaju šteta na imovini kada se alarm aktivira.