Asa Central Osiguranje - PRELOADER

Uspješno održana konferencija za medije

ASA Banka zajedno s ASA CENTRAL osiguranjem i Poliklinikom Eurofarm, predstavila novi proizvod.

20.09.2023
Uspješno održana konferencija za medije

Uspješno održana konferencija za medije

Najveće osiguravajuće društvo u Bosni i Hercegovini ASA CENTRAL osiguranje, jučer je zajedno s ASA Bankom i Poliklinikom Eurofarm, u Sarajevu održalo konferenciju za medije na kojoj je predstavljen novi proizvod ASA Banke u sklopu akcije nenamjenskih i zamjenskih kredita, „Kredit bez briga“. Uz mnoge pogodnosti, proizvod uključuje i pravo na korištenje polise ASA CENTRAL dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja u Poliklinici Eurofarm u prvoj godini otplate kredita. Medijima su se obratili svi čelnici partnerskih institucija, među kojima je i predsjednik uprave ASA CENTRAL osiguranja, Feđa Morankić.

DSC09850

„Partnerstvo ASA CENTRAL osiguranja s ASA Bankom i Eurofarm Centrom, nastavak je dosadašnje pozitivne saradnje te još jedna izuzetna prilika za sve, najviše za naše klijente. Osiguranje je oduvijek ključna komponenta financijske sigurnosti, a ovakvo partnerstvo #SpojeniPovjerenjem omogućava da pružimo klijentima još potpuniji pristup financijskoj sigurnosti i zaštiti zdravlja. Vjerujem da će ova saradnja donijeti jedinstvenu vrijednost za cijelu zajednicu“, izjavio je predsjednik uprave ASA CENTRAL osiguranja, Feđa Morankić.

DSC09702

Za vrijeme trajanja kampanje „Za sve što žiga, kredit bez briga“, svaki klijent koji u ASA Banci ugovori kredit u iznosu do 50.0000,00 KM ostvaruje u prvoj godini otplate kredita pravo na korištenje Medic Basic paket ASA CENTRAL dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja u iznosu do 1000,00 KM, koji se može iskoristiti u privatnoj zdravstvenoj ustanovi EUROFARM CENTAR, na više od deset različitih lokacija u BiH.

Posebna pogodnost za sve korisnike nenamjenskog i zamjenskog kredita, uz ASA CENTRAL Dobrovoljno zdravstveno osiguranje je i fiksna kamatna stopa tokom cijelog perioda otplate kredita, s maksimalnim periodom otplate deset godina.

Na ovaj način u ASA Banci riješavaju svako žiganje, od renoviranja stana, kupovine automobila, odmora iz snova do dosadnog žiganja na računu. Obzirom da ponuda ovog kredita traje samo do kraja desetog mjeseca, pozivamo vas da svoja žiganja ostavite u prošlosti.