Asa Central Osiguranje - PRELOADER

Zašto je zaštitni faktor idejna misao ASA CENTRAL kampanje za putno osiguranje?

Osigurajte bezbrižno ljetovanje uz adekvatan zaštitni faktor za izlaganje suncu i Tvoj najveći zaštitni faktor – ASA CENTRAL Putno osiguranje.

28.07.2023
Zašto je zaštitni faktor idejna misao ASA CENTRAL kampanje za putno osiguranje?

Zašto je zaštitni faktor idejna misao ASA CENTRAL kampanje za putno osiguranje?

Zaštitni faktor s razlogom nosi naziv „zaštitni“. Predstavlja zaštitu tokom izlaganju suncu, bilo da smo na plaži, u šetnji ili na putovanju. Oznaka na zaštitnom faktoru govori koliko možemo provesti vremena na suncu bez oštećenja i posljedica. Visina zaštitnog faktora koju bi trebali nanijeti dok smo izloženi suncu ovisi o tipku kože i vremenu koje provodimo.

Ljeti je izloženost suncu znatno veća u odnosu na ostala godišnja dobra, međutim ni tada ne smijemo zaboraviti na štetno sunčevo zračenje. Upravo je iz tog razloga zaštitni faktor neizostavna tema svakog odlaska na ljetovanje, kojeg smo metaforički iskoristili za ASA CENTRAL ljetnu kampanju „Tvoj najveći zaštitni faktor“Putno osiguranje.

Putno zdravstveno osiguranje je proizvod ASA CENTRAL osiguranja koji smo kreirali u skladu s korisničkim iskustvom i potrebama klijenata tijekom putovanja izvan države i omogućili ugovaranje tri paketa proizvoda online Putno osiguranje – Individualno, grupno i obiteljsko/porodično.

Zašto uopće volimo putovanja? Avanturistički duh čovjeka traga za novim doživljajima, daleko od svakodnevice. Na putovanju upoznajemo različite kulture, isprobavamo kulinarske specijalitete, stječemo nova poznanstva. Bogatstvo različitosti svijetova mijenja nas kao osobe, čini tolerantnijima i uči prihvaćati drugačije od nas. Putujući zajedno kreiramo ljepši svijet i doprinosimo ozračju mira.

Nasuprot tome, svijet je prepun izazova, neočekivanih događaja i mogućih rizika koje ne možemo predvidjeti i o kojima trebamo razmišljati prije odlaska na putovanje. U slučaju bolesti ili nezgode na putovanju izvan države, najbitnije je da ste na sigurnom i da se brzo opravite. No što ako neplanirani troškovi poremete Vaše putovanje i povratak u kuću ili stan?

ASA CENTRAL online Putno osiguranje siguran je odgovor za bezbrižno putovanje i s razlogom „Tvoj najveći zaštitni faktor“ na ljetovanju izvan države. Iznos premije već od 0,80 KM po danu mala je investicija za financijsku sigurnost u slučaju tjelesne povrede, hitne intervencije ili potrebe za bolnički tretman, odnosno manje lijepih događaja na putovanju. ASA CENTRAL putno zdravstveno osiguranje možete jednostavno kupiti online ili putem ASA CENTRAL prodajnog mjesta.

Linkedin Cover PZO Social Vizuali

Osigurajte bezbrižno ljetovanje na vrijeme uz adekvatan zaštitni faktor za izlaganje suncu i Tvoj najveći zaštitni faktorASA CENTRAL online Putno osiguranje.