Asa Central Osiguranje - PRELOADER

ASA CENTRAL osiguranje na TikToku

Prvo smo osiguravajuće društvo u BiH na TikToku.

12.06.2024
ASA CENTRAL osiguranje na TikToku

ASA CENTRAL osiguranje na TikToku

S ponosom vas obavještavamo da je ASA CENTRAL osiguranje od danas dio popularne i najbrže rastuće društvene mreže TikTok. Prisutnost na društvenim mrežama je izuzetno važna za Društvo, jer i na taj način, pored više od 200 prodajnih mjesta i ASA CENTRAL webshopa, želimo biti dostupni našim sadašnjim i budućim klijentima. 

Pratimo digitalne trendove

ASA CENTRAL osiguranje kao lider na tržištu osiguranje prepoznaje važnost digitalnih trendova te u skladu s tim prati iste. Pored prisutnosti na društvenim mrežama Instagram, Facebook, LinkedIn, od danas ASA CENTRAL osiguranje ima svoj službeni TikTok profil, čime postajemo prvo osiguravajuće društvo u Bosni i Hercegovini na ovoj platformi.

Osiguranje treba biti pristupačno i razumljivo svima

Cilj naše prisutnosti na društvenim mrežama je učiniti osiguranje pristupačnim i razumljivim svima, kroz zabavan, edukativan i savjetodavan sadržaj. Pojmovi u osiguraju mogu ponekad zbunjivati klijente. Međutim, TikTok nam pruža priliku da na najjednostavniji način predstavimo ASA CENTRAL proizvode osiguranja, webshop, digitalne servise i brojne benefitima koje nudimo. 

Svi smo mi samo ljudi, a osiguranje zaštita od troškova

Naš cilj je razvijati svijest o osiguranju kao djelatnosti koja predstavlja malu investiciju u veliku sigurnost. Želimo kontinuirano objavljivati korisne edukacione i savjetodavne objave, kako bi svatko znao zaštititi sebe i svoju porodicu, na vrijeme i na pravi način. Također, putem zabavnog sadržaja želimo upoznati javnost i s našim vrijednim djelatnicima, koji svakodnevno rade na pružanju najbolje moguće usluge osiguranja. Na ovaj način želimo promovirati ljudski i autentični identitet kompanije.

Zapratite nas, lajkajte i dijelite objave

Pratite naš službeni TikTok profil i budite dio ASA CENTRAL digitalne zajednice. Ovdje pogledajte našu prvu objavu.