Asa Central Osiguranje - PRELOADER

ASA CENTRAL osiguranje opremilo prvačiće i omogućilo slobodan dan roditeljima

#SpojeniPovjerenjem s uposlenicima i cijelom zajednicom.

04.09.2023
ASA CENTRAL osiguranje opremilo prvačiće i omogućilo slobodan dan roditeljima

ASA CENTRAL osiguranje opremilo prvačiće i omogućilo slobodan dan roditeljima

Polazak u školu najuzbudljivije je razdoblje za najmlađe, ali i naizazovnije. Nova prijateljstva i neotkriveni svijet znanja, ulaznica su u svijet odraslih, a put do škole i povratak doma linija opreza kojom mališani svakodnevno koračaju.

Povodom prvog dana škole, u ASA CENTRAL osiguranju opremili su prvačiće djelatnika s torbom, pernicom i edukativnom bojankom „Mala škola sigurnosti“ za potpuno siguran polazak u školu, a uposlenicima Društva, roditeljima prvačića, omogućili slobodan dan i pružili podršku u novoj stranici života njihove djece.

IMG 4672IMG 4673

IMG 4664IMG 4666IMG 46687fe3fd4e 2983 4999 a438 6d458793504f

3C9F1C1C A8B0 4FF4 883A 3E30F7BF00D5

U edukativnoj online bojanki „Mala škola sigurnosti“ kroz „Pjesmicu prvačićima“ napisana je poruka za sretan prvi dan škole, na zabavan način kroz „Bojanku“ želi se educirati prvašiće o najvažnijim saobraćajnim znakovima na putu do škole i sigurnom povratku doma i kroz „Deset zlatnih savjeta za sigurnost u saobraćaju“ omogućiti da se djeca uvijek osjećaju sigurno i zaštićeno tijekom školovanja te razvijaju svijest o sigurnosti u saobraćaju.

„Opremanjem prvačića djelatnika ASA CENTRAL osiguranja želimo s našim uposlenicima nastaviti graditi tim #SpojeniPovjerenjem temeljen na vrijednostima kao što su osjećaj pripadnosti organizaciji i međusobno poštivanje, a edukativnom bojankom „Mala škola sigurnosti“ naglasiti koliko je važno razgovarati s djecom o sigurnosti dok odrastaju te nastaviti zajedno kreirati sigurno okruženje za cijelu zajednicu “, naveli su iz Uprave ASA CENTRAL osiguranja.

Siguran polazak u školu želi vam ASA CENTRAL osiguranje!

ASA CENTRAL edukativnu online bojanku „Mala škola sigurnosti“ preuzmite na linkovima: 

Online bojanka_Mala škola sigurnosti_ba

Online bojanka_Mala škola sigurnosti_hr