Asa Central Osiguranje - PRELOADER

Darko Mirković održava edukacije za uposlenike ASA CENTRAL osiguranja

Ovakvi trening moduli namijenjeni su unapređenju znanja i razvoju ključnih kompetencija uposlenika ASA CENTRAL osiguranja.

07.12.2023
Darko Mirković održava edukacije za uposlenike ASA CENTRAL osiguranja

Darko Mirković održava edukacije za uposlenike ASA CENTRAL osiguranja

U nastojanju da održimo visoke standarde usluga i pružimo vrhunsku podršku svojim osiguranicima, ASA CENTRAL osiguranje d.d. konstantno investira u obrazovanje i usavršavanje svojih zaposlenika. Ova inicijativa ima za cilj poboljšati stručnost uposlenih, osnažiti njihove vještine i osigurati da su uvijek korak ispred u dinamičnom svijetu osiguranja.

Ovakvi trening moduli namijenjeni su unapređenju znanja i razvoju ključnih kompetencija zaposlenika, a koje je vodio priznati konzultant, motivacijski govornik i predavač poslovnih vještina s velikim praktičnim znanjem i iskustvom, Darko Mirković.

Na zanimljiv i edukativan način je upoznao sudionike s osobinama ličnosti i ponašanja, principima za vrhunski učinak, dinamikama osobnog liderstva, načinima rada vrhunskih lidera, situacijskom liderstvu, donošenju odluka, izazovima promjena, jačanju učinka uposlenih, kvalitetama vrhunskih poslovnih ljudi i drugo. Edukacija je zasnovana na dokazanim metodama i tehnikama koje pomažu da sudionici postanu pozitivniji, fokusiraniji i efikasniji u svakoj oblasti života.

IMG 8568

Jedan od ključnih prioriteta Društva je stvaranje radne sredine u kojoj su zaposlenici motivirani, informirani i sposobni pružiti vrhunsku uslugu svojim klijentima. Ova inicijativa također odražava posvećenost društvenoj odgovornosti i ulaganju u ljudski kapital kao ključni resurs Društva.

Ova inicijativa ne samo da koristi zaposlenicima, već će imati i pozitivan utjecaj na kvalitetu usluga koje ASA CENTRAL osiguranje pruža svojim klijentima. Ulaganje u obrazovanje uposlenika odražava predanost održavanju konkurentske prednosti i dugoročnom uspjehu kompanije u dinamičnom tržištu osiguranja.