Asa Central Osiguranje - PRELOADER

Ideje za putovanje s prijateljicama

Na sigurno putovanje dok trepneš uz ASA CENTRAL online putno osiguranje.

19.02.2024
Ideje za putovanje s prijateljicama

Ideje za putovanje s prijateljicama

Bliži se Međunarodni dan žena, dan koji slavi politička, društvena i gospodarska dostugnuća žena diljem svijeta. Uoči ovog posebnog dana, poznatog i kao 8. mart, mnoge žene planiraju različite proslave, bilo to kroz opušteno druženje uz večeru u kući ili stanu, uživanje u večernjem izlasku, opuštajući wellnes vikend, beauty tretman ili pak putovanje s prijateljicama. Ovo su samo neki od načina kako sebi pruštiti trenutke sreće, ali i više brinuti o sebi. 

Šta god odabrali, neka to bude u društvu osoba s kojima se odjećate dobro. Ako se odlučite za putovanje, ne zaboravite ugovoriti ASA CENTRAL online Putno osiguranje kako biste mogli krenuti Na sigurno putovanje dok trepneš. U samo par klikova na ASA CENTRAL webshopu, možete osigurati svoje putovanje uz 20% online popusta, a polica će stići na Vaš e-mail odmah. Briga o sebi podrazumijeva i osiguranje za putovanje, u slučaju nepredviđenih situacija kao što su tjelesne povrede ili razbolijevanja, kako bi troškovi liječenja bili pokriveni. Donosimo nekoliko ideja za putovanje s prijateljicama. 

Beograd – grad je zabave, shoppinga i bogate kulturne baštine. Nezaobilazno mjesto koje trebate posjetiti je Beograd na vodi, dinamično i luksuzno urbanističko naselje, koje osim hotela, okuplja restorane, trgovačke lance i mjesta za druženje. Poznati su i beogradski splavovi, simbol noćnog života te vjerska građevina Hram sv. Save, koja je jedna od najvećih pravoslavnih crkvi u upotrebi u svijetu. Nezaobilazna je i Knez Mihailova ulica, srce Beograda i jedna od najljepših ulica, koja očituje puls grada. 

Istra – za one koji preferiraju miran provod, Istra nudi lokalnu gastronomsku ponudu hrane koja će oduševiti svačije nepce, uz pogled na more, koji stvara dodatan ugođaj. Istra nema velike gradove, al ima mnoštvo malih gradova poznatih po svom šarenilu i znamenitostima. Najpozantiji su Motovun, Rovinj, Pula i Poreč. 

Brijuni – Nacionalni park Brijuni spada u istarsko otočje te pruža uvid u netaknutu prirodu prekrasnih otoka. Safari park dom je brojnih egzotičnih životinja kao što su zebre, nojevi, ljame i slonovi. Najpoznatija je slonica Lanka, azijski slon, najugroženija vrsta današnjice, kojoj su Brijuni dom već 50 godina. Vožnje brodom, turističkim vlakom, biciklom ili električnim automobilom, čine nezaboravnu avanturu na Brijunima. 

Jahorina – za ljubitelja snijega, skijanja i relaksacije u idiličnom planinskom krajoliku, Jahorina je nezaobilazna destinacija. Jahorina stvara harmoniju između mirnih planinskih vrhova i dinamičnog skijaškog ugođaja, ali i noćnih izlazaka uz nastupe poznatih estradnih imena. Ovaj mjesec je obilježena 40. godišnjica Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu, a upravo je Jahorina jedna od lokacija na kojoj su iste održane 1984. godine.

Omogućite sebi i prijateljicama bezbrižno putovanje ispunjeno smijehom, dobrim raspoloženjem i potpunom sigurnoću uz ASA CENTRAL online grupno Putno zdravstveno osiguranje.