Asa Central Osiguranje - PRELOADER

Izdvojili smo četiri najljepše plaže Jadrana

Svaki od gradova duž Jadrana priča svoju ljetnu priču i krije plaže od kojih zastaje dah.

10.07.2023
Izdvojili smo četiri najljepše plaže Jadrana

Izdvojili smo četiri najljepše plaže Jadrana

Ljeti sunce poput zlatnih niti provlači zrake kroz zelenilo borova stvarajući čarobnu igru boja sa snjegovitim blještavilom kamenčića i i prostranim plavim plaštom na kojem se zrcali njegov odsjaj kreirajući bajkovite prizore. Dana nam tako priroda uljepšava trenutke koje provodimo u takvom ambijentu, odnosno dugoočekivani ljetni godišnji odmor.

Uživanje na suncu ograničeno traje, uz sve svoje ljepote i čaroliju pokazuje i manje ljepšu stranu. Štetno zračenje i gorenje kože može izazvati posljedice za zdravlje koje trebamo kontrolirati uz zaštitni faktor i vremenom provedenim na suncu. Pri tom ne zaboravite da je Tvoj najveći zaštitni faktor na putovanju online Putno zdravstveno osiguranje u slučaju da se razbolite ili doživite nezgodu.

Duž kilometrima razvedene obale Jadranskog mora prostire se stotine gradova u šest države. Svaki od njih priča svoju ljetnu priču i krije plaže od kojih zastaje dah. Izdvojili smo četiri najljepše plaže Jadrana koje morate posjetiti:

Stiniva, Vis – Biser Jadranskog mora, jedna od najčarobnijih plaža skrivena strmim stijenama koje stvaraju hlad. Vožnja trajektom od Splita do Visa traje do dva i pol sata, ali svakako prije polaska pregledajte automobil i ugovorite proizvod online Asistencija na putu za bezbrižnu vožnju prema Splitu. Do uvale možete doći pješice ako ste spremni za planinarenje, usidriti se malim jahtama ili jedrenjacima i uživati u njezinim ljepotama.

Zlatni rat, Brač – Smještena na Bolu, južnom dijelu otoka Brača, svojim neobičnim oblikom privlači turiste iz cijeloga svijeta i s razlogom slovi kao najpoznatija plaža na Jadranu. Izbočeni dio, prekriven šljunkom dugim oko tisuću metara, mijenja oblik ovisno o vjetru što ga čini posebno atraktivnim uz kristalno čisto more i čini oazu ljubiteljima jedrenja na dasci.

Punta Rata, Brela – Biti na naslovnicama poznatih svjetskih časopisa nagrada je ljepoti kakvu je priroda dala Brelima, posebno Punta Rati, jednoj od najljepših plaža na Makarskoj rivijeri. Uz čistinu mora, pjeskovite plaže i prirodni hlad borove šume, plažu krasi kamen „Šakan“ koji podsjeća na šaku koja izlazi iz mora.

Divna, Pelješac – Dragulj poluotoka Pelješca s razlogom nosi ime Divna. Nestvarno lijepa pješčana plaža smještena u obroncima planine prekrivene borovom šumom vodi nas u nove svjetove pune vedrine i pozitivnih misli, što nam svima treba za ljetni godišnji odmor. Ponesite zaštiti faktor kako bi sačuvali kožu od jakog sunca, ali ne zaboravite da je Tvoj najveći zaštitni faktor ASA CENTRAL putno osiguranje.