Asa Central Osiguranje - PRELOADER

„Mala škola sigurnosti“ - Preuzmite online ASA CENTRAL bojanku za prvačiće

Siguran polazak u školu uz ASA CENTRAL osiguranje.

30.08.2023
„Mala škola sigurnosti“ - Preuzmite online ASA CENTRAL bojanku za prvačiće

„Mala škola sigurnosti“ - Preuzmite online ASA CENTRAL bojanku za prvačiće

Dragi roditelji prvašića,

povodom otvaranja novog poglavlja u životima vaše djece, pripremili smo ASA CENTRAL online bojanku pod nazivom „Mala škola sigurnosti“. ASA CENTRAL Mala škola sigurnosti je kratka edukativna dječija bojanka za prvačiće u kojoj ćemo „Pjesmicom prvašićima“ poželjeti sretan prvi dan škole, na zabavan način kroz „Bojanku“ naučiti o najvažnijim prometnih znakovima na putu do škole i sigurnom povratku doma i navesti „Deset zlatnih savjeta za sigurnost u prometu“ koja će omogućiti da se djeca uvijek osjećaju sigurno i zaštićeno tijekom školovanja te razvijaju svijest o sigurnosti u saobraćaju.

003 Bojanka Vizuali Social

Put do škole je uzbudljivo putovanje, ali i prepuno izazova i opasnosti s kojima se djeca susreću u saobraćaju. Moralna obaveza roditelja je upoznati djecu s najvažnijim prometnim znakovima, ali i biti oprezni prilikom upravljanja automobilom. Pažnja i edukacija smanjit će opasnosti na cesti i omogućiti siguran povratak u kuću ili stan. U slučaju da se dogodi nezgoda, na putu do škole ili bilo gdje drugo, Osiguranje od nezgode je pametna odluka svakog roditelja kojom će financijska pomoć ublažiti posljedice nesretnog događaja.

002 Bojanka Vizuali Social

„Kao društveno odgovorna kompanija, bojankom „Mala škola sigurnosti“ želimo educirati djecu o sigurnosti u saobraćaju, naglasiti koliko je važno kontinuirano razgovarati s djecom o sigurnosti dok odrastaju te svi zajedno #SpojeniPovjerenjem kreirati sigurno okruženje za cijelu zajednicu“, naveli su iz Uprave ASA CENTRAL osiguranja

Siguran polazak u školu želi vam ASA CENTRAL osiguranje!

ASA CENTRAL edukativnu bojanku „Mala škola sigurnosti“ možete preuzeti online na linkovima:

Bojanka "Mala škola sigurnosti"_bh.pdf

Bojanka "Mala škola sigurnosti"_hr.pdf