Asa Central Osiguranje - PRELOADER

Uređenje balkona - korisni savjeti

Da svaki kvadrat bude siguran na kvadrat.

16.05.2023
Uređenje balkona - korisni savjeti

Uređenje balkona - korisni savjeti

Boravci na otvorenim terasama restorana, gradske šetnje i odmaranje na balkonima stana ili kuće potvrda su sezone proljeće/ljeto. Balkon je izdvojeni dio kuće, mjesto gdje više vremena provodimo u toplijim danima, zbog čega želimo uređen balkon prema našim potrebama. 

Prije uređenja, dobro je razmisliti o namjeni i vremenu koje ćemo provoditi na balkonu, kvadraturi prostora, te misliti na cjelokupno osiguranje stana ili kuće. Netko živi za svježa jutra u toplu šalicu omiljenog napitka, nekima je balkon ured i mjesto gdje zarađuju plaću, dok je trećima mjesto zabave i dugih noćnih druženja. Donisimo savjete za uređenje balkona, kako bi Vaš boravak bio što ugodniji i sigurniji:

  1. Namještaj otporan na vremenske nepogode – Birajte namještaj otporan na kišu i snijeg, s obzirom da ne možemo uvijek predvidjeti loše vrijeme i unijeti na vrijeme namještaj u kuću ili stan. Da bi bili potpuno bezbrižni, osiguranje kuće ili stana je jedina garancija za osiguranje namještaja i nadoknade financijskih troškova u slučaju vremenskih neprilika ili nesretnog slučaja.
  2. Veličina namještaja – Većina balkona je malih dimenzija u odnosu na kvadrate kuće ili stana, stoga je bitno da ne bude previše namještaja kako bi imali komotan boravak i prohodan balkon.
  3. Cvijeće – Ukrasno bilje krasi kuću ili stan izvana, a boravak na balkonu čini čarobnim stvarajući dojam boravka u prirodi. Važno je voditi brigu o tome koje biljke kupujete, s obzirom da određene biljke traže više sunčeve svjetlosti u odnosu na druge.
  4. Udobnost namještaja - Većinu vremena na balkonu sjedimo, stoga je bitno paziti na udobnost stolica ili fotelje, ali i sačuvati zdravlje kralježnice pravilnim sjedenjem.  

Našim klijentima omogućili smo ASA CENTRAL online Osiguranje kuće ili stana uz 40% popusta i kućnu asistenciju GRATIS da svaki kvadrat bude siguran na kvadrat, a boravak u kući ili stanu bezbrižan.