Asa Central Osiguranje - PRELOADER

Pametno pakiranje – bezbrižno ljetovanje

Spremite se u najkraćem roku uz popis stvari za bezbrižnan ljetni godišnji odmor.

14.07.2023
Pametno pakiranje – bezbrižno ljetovanje

Pametno pakiranje – bezbrižno ljetovanje

Kako spakirati stvari za ljetovanje bez da propustite najbitnije dio je projekta odlaska na bezbrižno ljetovanje. Užurban način života kumulativno nakuplja stres u nama, ali ljetovanje je prilika da se opustimo i uživamo u zasluženom godišnjem odmoru i zaboravimo na svakodnevicu. Putovati na ljetni godišnji odmor s grupom prijatelja, obitelji ili pak kolegama s posla, stvar je izbora, no ono što je važno za sigurno ljetovanje je dobra organizacija i pametno pakiranje kofera. 

Summer

Sunce visokim temperaturama kreira ljetne trendove oblačenja, prehrane i općenito ljetni stil života kojem se moramo prilagodili kako bi lakše podnijeli vrućine. Zaštitni faktor će sačuvati kožu od štetnog sunčanja, a Tvoj najveći zaštitni faktor ASA CENTRAL online Putno osiguranje pokriti troškove u slučaju bolesti ili nezgode na putovanju. Pametnim pakiranjem stvari unaprijed stvaramo ozračje bez stresa, čuvamo zdravlje i i vraćamo se s morem dobrih uspomena doma. Spremite se u najkraćem roku za bezbrižno ljetovanja uz sljedeći popis stvari:

Odjeća i obuća – Nosite lagane ljetne komade s kojima ćete lakše podnijeti vrućine (Kratke hlače, majice, haljine) i udobnu obuću za duge ljetne šetnje (sandale i tenisice). Svakako ne zaboravite kupaći kostim koji je neizostavni dio svakog ljetovanja. 

Higijenski proizvodi – Podrazumijevaju šampon, sapun, dezodorans, četkicu i pastu za zube, dnevnu i noćnu kremu za hidrataciju kože, maramice za trenutno uklanjanje fleka, neseser sa dekorativnom kozmetikom, male praktične ručnike i sušilo za kosu.

Elektronika Mobitel i punjač neizostavni dio su bilo kojeg putovanja. Fotografiranjem bilježimo posebne trenutke s ljetovanja i dokumentiramo album uspomena. Ako ste ljubitelj slušanja glazbe, slušalice će boravak na plaži učiniti dodatno opuštenim.

Program za plažu – Za ugodan boravak na plaži neophodne su ležaljke i ručnici. Dobro je imati i malu praktična torbu za plažu u kojoj ćete ponijeti osnovne stvari kao što su zaštitni faktor, naočale, voda, dokumenti i novac. Dodatno možete ponijeti šešir, jastučić za ležanje i plastičnu vrećicu za mokru odjeću.

Dokumenti - Najvažniji dokumenti koje trebate ponijeti su lična karta, putovnica, vozačka dozvola, prometna dozvola, zeleni karton, Putno osiguranje i kreditna kartica. Imajte na umu da je Putno osiguranje mala investicija u vlastitu sigurnost na putovanju u slučaju bolesti ili nezgode, odnosno Tvoj najveći zaštitni faktor

Zabavni sadržaj – Boravak na plaži možete upotpuniti čitanjem knjiga, časopisa ili igranjem omiljene društvene igre.

Ostalo - Za sigurno putovanje na ljetni godišnji odmor ponesite i osnovne kućne lijekove za preventivnu zaštitu u slučaju nezgode, a u slučaju potrebe za bolničko liječenje svi troškovi liječenja će biti pokriveni ukoliko imate online Putno zdravstveno osiguranje. Ponesite i sredstvo protiv komaraca koji znaju ometati večernju šetnju ili boravak na terasi.

Navedeni popis stvari omogućit će Vam bezbrižan ljetni godišnji odmor neovisno koju destinaciju odaberete. Želimo Vam toplo i sigurno ljetovanje uz Tvoj najveći zaštitni faktor, ASA CENTRAL online Putno osiguranje.