Asa Central Osiguranje - PRELOADER

Savjeti za bezbrižno ljetovanje

Pripremite se za ljetni odmor na vrijeme uz Tvoj najveći zaštitni faktor ASA CENTRAL Putno osiguranje.

27.06.2023
Savjeti za bezbrižno ljetovanje

Savjeti za bezbrižno ljetovanje

Od svih godišnjih doba, posebno volimo ljetni godišnji odmor. Šum mora u duetu s pticama pjeva najljepše melodije ljeta koje želimo slušati i bezbrižno uživati u najdužem odmoru. U tijeku su pripreme i planiranje za godišnji odmor, pronalazak smještaja te provjera ispravnosti automobila. Za siguran put i mirno more u slučaju kvara ili nezgode ne zaboravite ugovoriti proizvod online Asistencija na putu.

Prilikom odabira ljetne destinacije dobro je voditi računa o cijeni smještaja, da li želimo kuću s bazenom, apartman uz more, samo prenoćište ili pak više izleta na jedan dan. Donosimo nekoliko savjeta o čemu voditi računa za bezbrižno ljetovanje:

Ponesite zaštitni faktor – Bilo da provodite ljetni odmor na moru ili europskoj destinaciji, ne zaboravite ponijeti kremu sa zaštitnim faktorom, kako bi izbjegli tipične ljetne opekotine i sačuvali kožu od štetnog sunčevog zračenja, preranog starenja kože ili pigmentacijskih fleka. Ukoliko putujete izvan države, ne zaboravite da je u slučaju razbolijevanja ili nezgode Tvoj najveći zaštitni faktor ASA CENTRAL online Putno osiguranje.

Pijte dovoljno tekućine – Vrućine dehidriraju tijelo, a voda pomaže u održavanju balansa u ljetnim vrućinama, što je važno za preventivnu brigu za zdravlje. Ukoliko želite preventivne preglede bez gužvi, čekanja i uputnica, online Dobrovoljno zdravstveno osiguranje je ključ za redovnu brigu o zdravlju.

Jedite umjereno - Nitko ne može odoljetni dobroj hrani, posebno specijalitetima prekrasno uređenih terasa morskih restorana. Dobri okusi stvaraju lijepe uspomene s putovanja zbog kojih se često vraćamo na istu destinaciju. Međutim, previše hrane na visokim temperaturama može opteretiti organizam i uzrokovati zdravstvene probleme.

Birajte laganu odjeću – Visoke temperature su tipične za vruće ljetne dane, no odabirom odjeće lakše ih je podnijeti. Svijetla odjeća koja manje privači sunce te lagani prozračni materijali must-have su svakog ljeta.

Nosite sunčane naočale u vožnjiVožnja automobilom sigurnija je uz zaštitna stakla koja čine cestu preglednijom, ali ne zaboravite da je uz sunčane naočale najbolja zaštita u vožnji ASA CENTRAL online Asistencija na putu, koja će omogućiti Siguran put i mirno more u slučaju kvara ili nezgode na cesti.

Pripremite se za ljetni odmor na vrijeme uz Tvoj najveći zaštitni faktor ASA CENTRAL online Putno osiguranje