Asa Central Osiguranje - PRELOADER

Službeni rezultati potvrdili: ASA CENTRAL OSIGURANJE najveće osiguravajuće društvo u BiH

U prvih šest mjeseci 2023. godine. ostvaren je najbolji premijski rezultat na tržištu.

17.07.2023
Službeni rezultati potvrdili: ASA CENTRAL OSIGURANJE najveće osiguravajuće društvo u BiH

Službeni rezultati potvrdili: ASA CENTRAL OSIGURANJE najveće osiguravajuće društvo u BiH

ASA CENTRAL OSIGURANJE, najveće osiguravajuće društvo u BiH, prema službenim podacima Agencije za nadzor osiguranja FBiH ostvarilo je najbolji premijski rezultat na tržištu u prvih šest mjeseci 2023. godine. Lidersku poziciju u ASA CENTRAL OSIGURANJU osiguravamo inovativnim rješenjima i ulaganjima u razvoj. Ukupan iznos premije koju je realiziralo ASA CENTRAL OSIGURANJE u navedenom periodu iznosi 56.021.381 KM.

"Na kraju prve polovice 2023. godine možemo reći da smo zadovoljni i spremni nastaviti ovaj niz iznimnih rezultata. Fokusirano ćemo jačati strateške segmente i iskoračiti prema novim poslovnim izazovima. Učvrstili smo svoju poziciju tržišnog lidera u Bosni i Hercegovini i sigurnim koracima nastavljamo prema novim poslovnim izazovima“, izjavili su iz Uprave ASA CENTRAL OSIGURANJA.

Potičući timski rad i ulaganje u profesionalni razvoj, u ASA CENTRAL OSIGURANJU, nakon procesa spajanja, početkom godine, nastavili smo s kontinuiranim rastom, što i službeni rezultati potvrđuju.

Poseban iskorak napravili smo na području digitalizacije usluga osiguranja, što je jedno od ključnih strateških opredjeljenja najveće osiguravajuće kuće. Rezultat tih aktivnosti je unaprijeđeni ASA CENTRAL webshop, suvremena online platforma za usluge prijave štete, ali i uvođenje online narudžbenica. Online narudžbenica dobrovoljnog zdravstvenog osiguranje klijentima ASA CENTRAL OSIGURANJA pruža osiguravajuće pokriće za medicinsku uslugu u jednoj od ugovorenih poliklinika. U skladu s odredbama ugovora, klijenti ASA CENTRAL OSIGURANJA po osnovu izdate narudžbenice nemaju obavezu plaćanje troškova medicinske usluge.

Na najjednostavniji mogući način želimo biti tamo gdje nas klijenti trebaju i u vrijeme kada im je to potrebno. Kao prva osiguravajuća kuća u našoj zemlji, u suradnji s Eurofarm Centrom, smo uveli online narudžbenice za dobrovoljno zdravstveno osiguranje. Uvođenjem online narudžbenica benefiti za klijente ASA CENTRAL OSIGURANJA su mnogi, a oni najvažniji se odnose na  jednostavan način podnošenja zahtjeva za online narudžbenicu, jednostavan odabir željenog medicinskog pregleda kod jedne od ugovorenih poliklinika te ažurno informiranje klijenata o terminu medicinskog pregleda putem VIBER ili SMS poruka.

S više od 500 zaposlenih, 121 poslovnicom u 5 prodajnih regija i 64 stanice tehničkog pregleda ASA CENTRAL OSIGURANJE je najveće osiguravajuće društvo u Bosni i Hercegovini koje posluje u svim većim centrima naše zemlje, a s ciljem najbolje zaštite svojih osiguranika, kreirajući dodatne vrijednosti za klijente i zajednicu u kojoj djeluje.